8 de desembre de 2019 8/12/19

El turisme nord-americà s'interessa per Llíria

El turisme nord-americà s'interessa per Llíria - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El turisme nord-americà s'interessa per Llíria - (foto 2)
  El turisme nord-americà s'interessa per Llíria - (foto 3)

  Delegats europeus del turoperador nord-americà EF Tours han visitat Llíria per a conéixer els recursos i productes turístics que pot oferir el municipi edetà. L'edil de Cultura, Patrimoni i Turisme, Paco García, i el tècnic de Turisme Llíria, Vicente Sesé, els van presentar estos atractius a més d'acompanyar-los en un recorregut per les societats musicals de la localitat.

  Segons el regidor, esta iniciativa "continua amb el compromís adquirit en FITUR entre diversos operadors turístics, com AEVAV, Coves de Sant Josep, Renascitur i AGOCV, per a col·laborar en la promoció de la Comunitat Valenciana, i amb l'assistència de l'Agència València del Turisme".

  En esta línia, Paco García apunta que "l'oferta d'un nou turisme d'emocions, on es fusiona música i patrimoni i s'interacciona amb l'entorn, poden ser elements clau per a dinamitzar noves visites de turisme internacional".

  L'edil de Turisme ha explicat que EF Tours "és un dels grups nord-americans que més turistes porta a Europa, tant a nivell estudiantil com del segment tradicional. I s'ha interessat per incloure en els seus circuits a la nostra Comunitat, tant per a conéixer la nostra riquesa monumental, com els nostres productes turístics d'experència".

  Com a complement a altres ofertes turístiques, s'està estudiant l'exercici d'activitats participatives i generadores d'emocions, amb les bandes de música de Llíria, artistes fallers o artesans de la seda i la ceràmica, per exemple.

  Turisme Llíria, junt amb altres localitats valencianes, dins del Fam Trip realitzat estos dies amb els representants d'EF Tours, ha mostrat les instal·lacions i recursos amb què es compta per a fer un turisme d'emocions que comprén totes les edats, així com la possibilitat d'oferir paquets específics per a jóvens estudiants.

  ocultar
  El turisme nord-americà s'interessa per Llíria
  Pujar