elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Torna la segona edició del certamen “BalconejAR-te”

  • L'Associació Pentagrama, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Llíria, promou aquesta iniciativa que combina salut mental i art

L'Associació Pentagrama, amb la participació de l'Ajuntament de Llíria, ha organitzat la segona edició del certamen de pintura BalconejAR-te. Balconades per la Salut Mental”. Esta iniciativa compta també amb la col·laboració de la Federació del Comerç de Llíria, Músicos Sin Fronteras i Caixa Popular.

Este concurs pretén crear un espai públic de reflexió sobre la salut mental a través de la creativitat artística. D'esta manera, els balcons del centre del nucli urbà acolliran les obres presentades convertint els carrers en un museu a l'aire lliure. Es tracta d'un projecte que, des d'una perspectiva interdisciplinària, mostra les possibilitats de l'art com a instrument terapèutic i d'inclusió social.

El termini d'inscripció i recollida de la tela estarà obert fins al pròxim 31 de març. Es pot realitzar, previ depòsit de 10 euros, a l'edifici Multiusos de Llíria, de dilluns a divendres en horari de 10.00 a 13.00 hores. La tècnica i la temàtica de les obres serà lliure. Els treballs podran presentar-se fins al 31 de maig.

L'exposició amb les obres presentades s'inaugurarà el 14 de juny i el 28 del mateix mes s’entregaran els guardons del certamen. Es concedirà un primer premi de 300 euros i tres accèssits dotats amb 100 euros.

Les bases del concurs estan disponibles en la web municipal.

Pujar