2 de desembre de 2020 2/12/20

El PP tatxa de “burla” els pressupostos de Manolo Civera

  • Escobedo retrau la “poca serietat” del Govern socialista al suspendre per segona vegada el debat de pressupostos

  • “Els populars no podem recolzar estos comptes confeccionats de forma unilateral, sense cap consens, a esquena dels interessos de Llíria i pensats només en l'autobombo dels seus dirigents en el Govern i sense mirar al futur de la nostra ciutat”

El portaveu del Grup Municipal del Partit Popular en l'Ajuntament de Llíria, José Ricardo Escobedo, ha ratxat hui de 'burla ' els pressupostos del Govern de Manolo Civera per a este exercici i ha assegurat que 'frenen el progrés de Llíria amb inversions fictícies i retalls en projectes de futur'.

Escobedo s'ha pronunciat d'esta manera en relació als comptes presentades pel Govern socialista per a 2017. Així, ha retret la 'poca serietat' de l'Executiu local al suspendre per segona vegada el debat de pressupostos, fet que mai havia succeït en el Consistori edetà.

'No sols comencem este nou exercici sense els pressupostos aprovats, sinó que a més els socialistes els estan demorant en el temps davant de la nul·la capacitat de consens i participació amb els diferents grups polítics ' ha lamentat Escobedo, el qual ha remarcat que 'el bloqueig socialista al diàleg repercutirà de forma negativa en els interessos dels ciutadans de Llíria'.

Pressupostos de Folkore

El portaveu popular ha assegurat que 'els pressupostos presentats pels socialistes són el reflex de la política de carranc que estan duent a terme, perquè en compte d'anar cap avant van cap arrere, ja que incrementen les partides de folklore i festejos mentres deixen als peus dels cavalls les partides per a la redacció de projectes clau com les dependències de la policia, la urbanització de les termes, la inversió en millora de carrers i cementeri, infraestructures esportives o el concurs d'idees per a la reurbanització i reordenació del centre de la ciutat'.

En matèria social, Escobedo ha explicat que 'reduïxen la partida per a ajudes a material escolar a famílies de Llíria, no han habilitat en el pressupost cap quantitat per a col·laborar en la compra de subministraments amb les associacions Cáritas i Siempre Contigo i tampoc han destinat pressupost suficient per a adquisició de vestuari, equipament i material per a les persones contractades en el pla d'ocupació'.

De la mateixa manera, el pressupost socialista, segons ha indicat el dirigent popular, 'oblida una vegada més les iniciatives aprovades en el ple municipal i que són de compliment obligatori per part del Govern municipal'. Per tot això, Escobedo ha conclòs que 'els populars no podem recolzar estos comptes confeccionats de forma unilateral, sense cap consens, a esquena dels interessos de Llíria i pensats només en l'autobombo dels seus dirigents en el Govern i sense mirar al futur de la nostra ciutat'.

Pujar