24 de febrer de 2020 24/2/20

Sonia Cervera i Irene González, falleres majors de Llíria 2020

Sonia Cervera i Irene González, falleres majors de Llíria 2020 - (foto 1)
  • Ca la Vila acull l'acte de nomenament de les noves reines de les Falles de la capital del Camp de Túria

MÉS FOTOS
Sonia Cervera i Irene González, falleres majors de Llíria 2020 - (foto 2)
Sonia Cervera i Irene González, falleres majors de Llíria 2020 - (foto 3)

Sonia Cervera López i Irene González Cancar han sigut elegides fallera major i fallera major infantil de Llíria, respectivament, per a l'exercici 2020. L'acte de nomenament s'ha celebrat a Ca la Vila després de no haver-se presentat altres candidatures a màximes representants de la festa fallera en el municipi.

Sonia Cervera pertany a la Falla Alpelic i adjacents mentre que Irene González és fallera de la comissió Pla de l’Arc. Les dues prendran oficialment, al mes de novembre, el relleu de Marta Torres i Edurne Romero.

A este acte ha assistit l'alcalde de la ciutat, Manolo Civera, i membres de la corporació, així com el nou president de la Junta Local Fallera, Martín Martínez, que ha participava d’esta manera en el seu primer acte oficial en el càrrec.

El primer edil ha felicitat, en nom de la ciutat, a Sonia i Irene per la seua elecció com a reines de les Falles de Llíria per a l'any vinent, i d'altra banda, ha volgut agrair també el treball realitzat per Manolo Romero, president de la Junta Local Fallera durant els últims sis anys.

Pujar