2 d’abril de 2020 2/4/20

S'habilita l'enllumenat públic als carrers de Verger de Sant Miquel

S'habilita l'enllumenat públic als carrers de Verger de Sant Miquel - (foto 1)

    L'alcalde Manolo Civera, junt amb el primer tinent d'alcalde Joanma Miguel i la regidora d'Urbanitzacions Mª Cruz García, van visitar anit la urbanització Verger de Sant Miquel per a comprovar la posada en marxa de l'enllumenat públic en esta zona residencial.

    El primer edil ha assenyalat que amb l'entrada en funcionament d'este servici “comencem a resoldre els PAIs inacabats que s'havien enquistat en els últims anys per la falta de les connexions elèctriques necessàries. La construcció de la subestació de Carrasses ha permés resoldre este problema en el subministrament de la llum pública i donarà també servici a altres urbanitzacions, com Edeta que serà la pròxima”.

    Per la seua banda, la regidora d'Urbanitzacions, Mª Cruz García, ha explicat que amb esta actuació a Verger de Sant Miquel “el projecte d'urbanització està completat al 98%, a falta de algunes intervencions, per la qual cosa pròximament l'Ajuntament podrà procedir a la recepció de les obres i fer-se càrrec del manteniment de les vies públiques de la zona residencial”. 

    Pujar