25 de setembre de 2020 25/9/20

Protecció Civil de Llíria presenta els nous efectius de l'agrupació

Protecció Civil de Llíria presenta els nous efectius de l'agrupació - (foto 1)
  • A més, ha estrenat un nou vehicle per a desenvolupar les seues funcions

L'agrupació de Protecció Civil de Llíria compta amb un nou grup de persones voluntàries que li permet disposar actualment amb 8 efectius. Coincidint amb el concert d'Any Nou, es va presentar l'equip que tindrà com a nou cap a José Miguel Lázaro. Igualment, ha estrenat un nou vehicle per a desenvolupar les seues tasques.

L'alcalde de Llíria, Manolo Civera, i el regidor delegat de Seguretat Ciutadana, Francesc Fombuena, van acompanyar als components del cos en l'inici de la seua etapa formativa, i per a agrair-los el seu compromís i la labor que realitzen en favor de la societat d'una manera desinteressada.

En estw sentit, Civera va afirmar que l'equip de Govern "continuarà apostant per a dotar de formació i mitjans materials als efectius de Protecció Civil, que contribueixen a millorar la seguretat dels nostres veïns i garantir l'adequat desenvolupament dels actes públics de la nostra ciutat”.

Per la seua banda, l'edil Francesc Fombuena va ressaltar “la bona resposta tinguda en la campanya promoguda recentment per a captar nous voluntaris interessats a col·laborar amb l'agrupació que depén de l'Ajuntament de Llíria, i que continua oberta a rebre noves incorporacions de les persones que ho desitgen”. 

El regidor també ha volgut recordar la important tasca de Protecció Civil, “com a col·lectiu integrat dins del servici 112, la principal funció del qual és auxiliar a altres cossos de seguretat com la policia, bombers o personal sanitari, a més de participar en esdeveniments multitudinaris per a la prevenció d'incidents i garantir la seguretat dels seus assistents. De la mateixa manera, actua en altres situacions d'emergència que puguen produir-se, com a incendis forestals, inundacions, etc”.

Pujar