28 de maig de 2020 28/5/20

La primera factoria de Carrasses estarà operativa al llarg d'enguany

La primera factoria de Carrasses estarà operativa al llarg d'enguany - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  La primera factoria de Carrasses estarà operativa al llarg d'enguany - (foto 2)

  L'alcalde de Llíria, Manolo Civera, i edils de l'equip de Govern van visitar la nova factoria que Power Electronics està construint al Polígon de Carrasses, acompanyats per directius de la multinacional. Es tracta de la primera empresa que aterra en este sector industrial del municipi i està previst que estiga operativa al llarg de 2018.

  Una parcel·la de 90.000 metres acollirà el nou complex de la companyia amb línies de producció, muntatge i logística, un edifici corporatiu i un tercer que allotjarà la part d'I+D+I, així com tots els departaments administratius i de gestió.

  L'empresa Pinturas Montó serà la següent a arribar a Carrasses, per ampliar la seua fase de producció i logística en uns terrenys de 100.000 m2.

  D'esta manera, les companyies han començat ja a fixar-se en este atractiu sector industrial que compta amb més d'un milió de metres quadrats, el més gran del municipi, i amb òptimes comunicacions amb les principals vies de comunicació.

  Açò ha sigut possible gràcies al treball realitzat, en esta legislatura, pel Govern municipal per a garantir el subministrament energètic i d'aigua que impedien la posada en marxa del polígon.

  En este sentit, Manolo Civera ha apuntat que el desenvolupament d'este sector "ajudarà a potenciar l'activitat industrial a la localitat, un verdader motor per a l'economia local i la instal·lació de noves empreses que afavorisca la creació d'ocupació estable".

  Pujar