elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Presó sense fiança per als tres detinguts per l'assassinat d'un advocat a Llíria

Presó sense fiança per als tres detinguts per l'assassinat d'un advocat a Llíria
  • La causa està oberta inicialment per delictes d'assassinat, robatori amb violència i intimidació i furt d'ús de vehicle de motor

La titular del Jutjat de Primera Instància i Instrucció 2 de Llíria ha acordat hui l'ingrés a la presó provisional, comunicada i sense fiança dels tres detinguts en relació a la mort violenta d'un home, succeïda el mes de juny passat en un habitatge d'aquesta localitat durant les celebracions de Sant Joan.

La causa està oberta inicialment, i sense perjudici d'ulterior qualificació, per delictes d'assassinat, robatori amb violència i intimidació i furt d'ús de vehicle de motor.

El passat 25 de juny es va trobar el cos sense vida, d'un home de 56 anys i de nacionalitat espanyola, en un xalet del terme municipal de Lliria. Els investigadors van aconseguir descobrir que entre la nit del dia 23 i la matinada del 24 de juny de 2022, tres homes van acompanyar a la víctima al seu domicili, un xalet de Lliria, i, una vegada en el seu interior, li van propinar una sèrie de colps, sense utilitzar cap mena d'objecte, i com a resultat va morir.

Els autors van sostraure del domicili diners en efectiu i una targeta de crèdit amb la qual van intentar extraure efectiu, posteriorment, sense èxit. També van fugir del xalet amb un vehicle que pertanyia a la víctima.

Fruit de les investigacions, el passat dia 30 de novembre, la Guàrdia Civil de València va realitzar dos registres domiciliaris a Llíria i un altre d'Alberic. A més, es va procedir a la detenció de 3 homes de 22, 23 i 36 anys, de nacionalitat espanyola, pels delictes d'assassinat, robatori amb violència, furt d'ús de vehicles de motor i temptativa d'estafa.

Pujar