25 d’octubre de 2020 25/10/20

La Policia Local de Llíria deté a una persona que havia robat en tres xalets

    Agents de la Unitat Rural de la Policia Local de Llíria, amb el suport d'una patrulla urbana i la Guàrdia Civil, han detingut esta passada matinada a C. C. R. com a presumpte autor d'un delicte de robatori en tres xalets del terme municipal.

    Al voltant de les 4 de la matinada, la patrulla de la Unitat Rural va observar un vehicle sospitós amb un ocupant, enmig de la via del Camí de Ferriol.

    En registrar-lo, els agents van descobrir en el seu interior ferramentes i diversos objectes com una televisió, un projector i botelles d'alcohol, i a la cuneta, al costat del cotxe, un pic i una palanca gran. A més, es van localitzar diversos objectes més tirats pel camp, que la persona implicada va reconéixer que els havia sostret de fins a tres habitatges de la zona.

    La Policia Local de Llíria va entregar el detingut a la Guàrdia Civil, mentre que el vehicle junt amb tots els objectes recuperats i les ferramentes presumptament utilitzades en els robatoris van quedar a disposició judicial per a prosseguir la diligències pertinents.

    Pujar