22 de gener de 2021 22/1/21

El Plenari de Llíria adverteix, recordant-li a Sanz Desarrollos Urbanos, les obligacions que té com agent urbanitzador en l'entrada per Benissanó

    "L'Ajuntament de Llíria aplicarà la legalitat més estricta, com s'està fent amb totes les actuacions, en qualsevol dels passos a seguir en l'acabament de les obres del PAI ST-1, l'entrada per Benissanó", va tornar a insistir l'alcalde, Manolo Civera, durant el plenari que va rebutjar, amb els vots a favor del PSOE i les abstencions de Compromís-MOVE i el PP, la sol·licitud de Sanz Desarrollos Urbanos de resoldre i liquidar el conveni urbanístic signat el 2007.

    L'alcalde de Llíria ha volgut deixar clar que "el PAI no es troba incurs en cap causa de resolució imputable a l'Ajuntament, com interessadament afirma l'agent urbanitzador. Ho han deixat molt clar els informes que s'han elaborat durant molt de temps, més del desitjable per la complexitat del sector i per l'actitud poc col·laborativa de l'empresa, que no procedeix ni resolució, ni liquidació, ni devolució de garanties i, molt menys, indemnitzacions que estan reclamant".

    "És important que la població de Llíria, preocupada i amb raó, per l'estat que presenta eixa important via d'accés, des de fa molts anys, sàpiga que la responsabilitat de les obres i el manteniment en condicions és de l'agent urbanitzador i que davant l'incompliment d'eixes responsabilitats, ja, des d'ahir, l'Ajuntament realitzarà de manera subsidiària els treballs necessaris per a garantir la seguretat, i que el cost haurà de ser assumit per l'agent urbanitzador", ha assegurat Manolo Civera, qui ha afegit que "el que mal comença, mal acaba".

    "L'herència rebuda a nivell urbanístic costarà molt de solucionar-se, però no anem a deixar de fer tot el possible per a que la ST-1 puga acabar-se i rebre inversions com ja hem aconseguit fer en el Polígon de Carrasses. Qui vulga que s'apunte per a sumar. Ja ha quedat molt clar qui està per a voler aportar solucions i qui només per a posar palos en les rodes i tapar vergonyes del que afortunadament ja és passat".

    Pujar