4 de desembre de 2020 4/12/20

Més de 70 persones s'incorporen a l'Ajuntament de Llíria

  Un total de 79 persones s'incorporen a través de diferents programes d'ocupació, abans de finalitzar el present exercici.

  D'esta forma, un total de 30 persones beneficiàries dels programes finançats per la Generalitat Valenciana, EMCORP i EMCORD, ja s'han incorporat als seus llocs de treball, amb un contracte a jornada completa de sis mesos de durada.

  En concret, tres persones a través del pla dirigit a aturats titulats majors de 30 anys, EMCORD, més altres 27 a través de EMCORP, aspirants que han realitzat un itinerari específic d'inserció laboral i han sigut demandants d'ocupació inscrits en el Servef un mínim de 360 dies en l'últim any i mig.

  Així mateix, des de matí, altres 25 persones inicien un nou Taller d'Ocupació, gestionat pel Servef, dirigit a treballs de rehabilitació i condicionaments del Centre Cívic El Prat.

  D'esta forma, a través de contractes remunerats d'un any i de caràcter formatiu, un total de 20 alumnes, majors de 25 anys, més 5 professors, desenvoluparan labors d'aprenentatge en obres i jardineria, alhora que milloraran l'entorn de les instal·lacions municipals.

  Finalment, aquest divendres s'incorporaren altres 24 persones a través del programa Et Formem, també del Servef, un altre taller laboral-formatiu de 4 mesos dirigit a 20 aturats amb especial dificultat d'inserció laboral, a més de dos docents per a cadascuna de les especialitats formatives, obres i jardineria, i un auxiliar administratiu. Aquests nous treballadors també desenvoluparen la seua activitat en el Centre Cívic El Prat.

  Sumant-se a aquests programes de empleabilitat, l'Ajuntament de Llíria busca donar noves oportunitats d'ocupació i, sobretot, actualització formativa tant a joves aturats amb falta d'experiència, com a aturats de llarga durada i en situació de risc social que impliquen majors dificultats d'inserció laboral.

  Pujar