22 de novembre de 2019 22/11/19

Més de 500 persones s'han inscrit ja en el segon fòrum “Llíria t’ocupa”

  • L'esdeveniment se celebrarà el pròxim 25 d'octubre

El segon fòrum d'ocupació “Llíria t’ocupa”, promogut per la Regidoria de Foment Econòmic, arribarà a la localitat edetana el pròxim divendres 25 d'octubre. La participació per a enguany compta ja amb més de 500 persones inscrites per a les diferents ofertes d'ocupació publicades, amb un total de 109 entre les 26 empreses participants.

Els assistents a esta trobada, que se celebrarà al centre Multiusos, tindran l'oportunitat d'entrevistar-se amb els responsables de recursos humans de les empreses de la zona i a més podran assistir a tallers i xarrades per a millorar la seua ocupabilitat. A més, les entitats col·laboradores també oferiran orientació molt útil sobre el mercat laboral.

L'alcalde Manolo Civera i l'edil de Foment Econòmic, *¡Joanma Miguel, participaran en l'acte inaugural de la jornada que se celebrarà a les 9.00 hores.

Les diferents conferències programades estaran conduïdes per la periodista Gema Font. En estes, es comptarà amb la presència Ricardo Marí, periodista especialitzat en la comunicació on i off line, que donarà una xarrada sobre la importància de la comunicació en xarxes; i de Verónica Carrascosa, facilitadora de desenvolupament i formadora, qui explicarà les claus de l'abans, durant i després d'una entrevista de treball.

La següent ponent del dia serà Carolina San Miguel, que ensenyarà què fer hui per a trobar treball demà, mentre que Antonio Beltrán mostrarà com descobrir els nostres propis talents.

En la segona planta de l'edifici, tots aquells que s'hagen registrat en la web i als quals se'ls haja assignat entrevistes, es reuniran amb els responsables de RRHH de les següents empreses: Access Ett, Adecco, Axial, Corvan, Decathlón, El atún rojo, Estrucmader, Eulen Flexiplan, Ferros la Pobla, Fundación Adecco, Fundación Randstad, Gestora Laboral Mediterránea, Grupo Atentia, Grupo Crit, Grupo Sanz, Inserta CEE, Integra, Mapfre, Motiva CEE, Norauto, Pinturas Montó, Power Electrónics, Randstad, Tcuidem i Tejas Borja.

A més, tots aquells que no hagen pogut registrar-se en la web, disposaran d'un espai per a deixar el seu currículum que després les entitats recolliran en finalitzar la jornada. Tota la informació del Fòrum “Llíria t’ocupa 2019”  està disponible en la pàgina web www.lliriatocupa.es

ocultar
Més de 500 persones s'han inscrit ja en el segon fòrum “Llíria t’ocupa”
Pujar