elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Orquestra Simfònica Primitiva participa en el IV Festival Caixabank d'Orquestres de la Comunitat Valenciana

L'Orquestra Simfònica Primitiva participa en el IV Festival Caixabank d'Orquestres de la Comunitat Valenciana
  • El concert és el diumenge 17 d'octubre, a les 18.00 hores, al Teatre Calderón d'Alcoi

MÉS FOTOS
L'Orquestra Simfònica Primitiva participa en el IV Festival Caixabank d'Orquestres de la Comunitat Valenciana - (foto 2)

L'Orquestra Simfònica Primitiva de Llíria oferirà un concert este diumenge 17 d'octubre, a les 18.00 hores, al Teatre Calderón d'Alcoi. Serà dintre del IV Festival Caixabank d'Orquestres de la Comunitat Valenciana.

L'agrupació compartirà escenari amb l'Orquestra Simfònica de la SMI Santa Cecília de Cullera. Dirigida pel seu director titular Juan José Aguado Baena, l'Orquestra Simfònica Primitiva interpretarà el Concert per a tres violins en ReM de J. S. Bach i III Suite, Antiche Danze ed Arie Per Liuto de O. Respighi.

Segons el president de la societat, José Luis Pérez Veses, "esta nova edició del Festival Caixabank és una nova oportunitat de mostrar la qualitat dels músics del Clarín en altres ciutats de la Comunitat Valenciana i, alhora, un repte per als nostres músics. Participem en un cicle amb altres orquestres de primer nivell".

"És d'agrair que una institució com Caixabank tinga esta implicació amb la música d'orquestra, que ha crescut molt a la Comunitat Valenciana en els últims anys".

Pujar