elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

“Llíria t’ocupa” torna el pròxim 25 d’octubre

“Llíria t’ocupa” torna el pròxim 25 d’octubre
  • Este fòrum d'ocupació posa en contacte a empreses amb candidats que busquen treball

La Regidoria de Foment Econòmic ha organitzat la segona edició del fòrum d'ocupació “Llíria t’ocupa” que se celebrarà el pròxim 25 d'octubre al centre Multiusos de la localitat. La trobada té com a principal finalitat posar en contacte a empreses i persones que busquen treball o millorar el que ja tenen.

Els assistents tindran l'oportunitat d'entrevistar-se amb els responsables de recursos humans de les empreses de la zona i a més podran assistir a tallers i xarrades per a millorar la seua ocupabilitat. També podran trobar estands informatius d'entitats col·laboradores que els ajudaran a obtindre informació i orientació molt útil sobre el mercat laboral.

El regidor de Foment Econòmic, Joanma Miguel, ha recordat que en la passada edició “van passar pel fòrum més de 1.000 persones, de les quals més de la meitat van tindre una entrevista de treball. A més, van participar un total de 22 empreses que van oferir entre totes elles més de 70 llocs de treball que van generar un total de 41 contractacions laborals”.

“A causa de l'èxit d'estes xifres hem decidit renovar l'experiència i esperem que també resulte molt productiva”, ha afegit.

Per a esta segona edició, es compta ja amb més d'una vintena d'empreses confirmades i ja hi ha més de 100 ofertes d'ocupació publicades, que es poden consultar en la web www.lliriatocupa.es.

Pujar