elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Llíria reforça la senyalística comercial de la localitat

Llíria reforça la senyalística comercial de la localitat
  MÉS FOTOS
  Llíria reforça la senyalística comercial de la localitat - (foto 2)

  La Regidoria de Comerç de Llíria, dins de les accions de promoció del comerç local, ha impulsat, junt amb la Federació del Comerç, una nova campanya per a millorar l'orientació de les zones d'aparcament i la senyalística comercial. Esta actuació, amb la finalitat de facilitar i promoure les compres en els establiments comercials de la localitat, ha tingut una inversió d'al voltant de 15.000 euros.

  L'edil de l'àrea, Paco García, ha explicat que des del departament s'han dissenyat tres tipus de suports publicitaris. El primer servirà per a reforçar els senyals orientatius dels aparcaments, perquè el visitant localitze millor les seues ubicacions en els principals vials d'entrada al nucli urbà.

  També s'estan col·locant nous mupis al carrer Pla de l'Arc que seran compartits amb la Federació del Comerç i s'aniran ampliant a noves zones. Finalment, s'han instal·lat cartells publicitaris a les zones d'aparcament de Mura, Pla de l'Arc, La Venta, La Cultural i l'Estació, que animen al potencial client a realitzar les seues compres en el municipi edetà.

  Per al regidor de Comerç, "cal continuar treballant juntament amb els nostres comerciants i professionals, com fem des del departament, atenent les seues demandes i fent de Llíria una població atractiva, amable i on prevalga el comerç tradicional i de proximitat, que és un motor econòmic i una font de creació d'ocupació".

  "Des d'esta bona senda de col·laboració amb la Federació del Comerç, anirem plasmant a poc a poc estos projectes conjunts, sempre en benefici del xicotet i mitjà comerç de la localitat", ha apuntat.

  Pujar