22 d’octubre de 2019 22/10/19

Llíria realitza una acció comunitària amb motiu del Dia contra la Violència de Gènere

  El 25 de novembre és el Dia Internacional contra la Violència de Gènere i la ciutat de Llíria no es queda al marge d'esta reivindicació. Per això, des de la Regidoria de Polítiques Inclusives i la Regidoria d'Educació, s'ha organitzat una acció comunitària que culminarà en la marxa i concentració que s'ha convocat per al pròxim 23 de novembre.

  En esta activitat, ha participat l'alumnat dels diferents centres educatius de Llíria, que s'ha encarregat de confeccionar uns braçalets morats amb el lema "Llíria lliure de violència masclista". Estos braçalets s'han elaborat en diversos tallers dins del programa ATENEA, impulsat per la Regidoria d'Educació i l'Agent Municipal d'Igualtat, que es posaran a la venda a través de les AMPAs. A més, al projecte s'han involucrat diferents associacions socials que posaran a la venda els braçalets al mercat demà dijous 22.

  La recaptació íntegra de la venda dels braçalets es destinarà a l'associació ALANNA, que treballa per la intervenció sociolaboral de dones víctimes de violència de gènere. L'alumnat no sols ha confeccionat els braçalets, sinó que ha pogut conèixer de primera mà l'experiència de dones que han passat per aquesta situació gràcies al seu testimoni. I és que el Pla d'Igualtat Municipal té com a objectiu, entre altres, sensibilitzar en la prevenció de la violència de gènere des de la infància.

  L'acció comunitària culminarà amb la Marxa i concentració este divendres 23 de novembre, a partir de les 11 hores, que començarà al parc Silvestre d'Edeta i finalitzarà a la plaça Major, amb la lectura d'un manifest en contra de la violència de gènere. En este acte, participarà tota la comunitat educativa de Llíria, l'Escola de Persones Adultes, les associacions de dones de la localitat, el Taller Pentagrama i el Centre Ocupacional Municipal. Totes les persones participants lluiran el seu braçalet per mostrar el rebuig de la ciutat de Llíria cap a els comportaments violents cap a les dones i per reivindicar un societat igualitària.

  ocultar
  Llíria realitza una acció comunitària amb motiu del Dia contra la Violència de Gènere
  Pujar