elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Llíria proclama les seues falleres majors de 2018, Carmen Tórtora i Ainhoa Martínez

Llíria proclama les seues falleres majors de 2018, Carmen Tórtora i Ainhoa Martínez
  MÉS FOTOS
  Llíria proclama les seues falleres majors de 2018, Carmen Tórtora i Ainhoa Martínez - (foto 2)

  Les falles de Llíria ja compten oficialment amb les seues representants per al 2018. Mª Carmen Tórtora Nebot, de la falla Plaça Pedralba, i la xiqueta Ainhoa Martínez Iriarte, de la comissió Alpelic, han sigut proclamades oficialment com a fallera major i fallera major infantil, en un acte en què es trobava present la comunitat fallera de la ciutat, junt amb l'alcalde Manolo Civera, el regidor de Festes, Pedro Vicente, i el vicepresident de la Junta Local Fallera, José María Manzanares.

  Durant l'acte també es van compondre de forma oficial les respectives corts d'honor: Mª Carmen estarà acompanyada per María Herrero, Mercedes García, Gloria Aliaga i Marta Torres. Per la seua banda, Ainhoa comptarà amb Blanca Pardo, Belén Morales, Marina Tomás i Irene Pablo.

  "En este dia d'emocions, Llíria vos oferix tot el seu afecte en el vostre regnat, que ha convertit un somni en realitat, ser les ambaixadores de la festa fallera de Llíria". D'esta manera, l'alcalde Manolo Civera, ha aprofitat l'oportunitat per a felicitar a les ja falleres majors de Llíria 2018.

  Igualment, Manolo Civera s'ha dirigit a Ana Guijarro i María Monfort, antecessores en el càrrec, agraint la seua representació durant 2017. "Puc imaginar que recordàreu per sempre l'experiència de representar a Llíria en la festa que més voleu, i amb la que hem compartit junt amb vosaltres un any molt intens", ha agregat l'alcalde.

  Pujar