18 de gener de 2021 18/1/21

Llíria presenta una proposta de remodelació del Mercat Municipal apostant per la duplicitat de l'espai

Llíria presenta una proposta de remodelació del Mercat Municipal apostant per la duplicitat de l'espai - (foto 1)

  La Regidoria de Comerç de l'Ajuntament de Llíria ha presentat un avantprojecte per a la remodelació del Mercat Municipal, que proposa una reordenació del mateix amb la creació d'un espai de doble ús, amb una zona destinada a concentrar l'oferta comercial i una altra que es destinarà a usos municipals en un futur. 


  Segons l'edil de Comerç, Paco García, les actuals instal·lacions “s'han quedat desfasades, per la qual cosa resulta necessari abordar una intervenció perquè el mercat municipal puga continuar prestat els seus serveis en el baix de l'Ajuntament, adaptant-se a les exigències normatives actuals”. 


  En este sentit, l'avantprojecte ha dissenyat unes instal·lacions modernes i adaptades a la normativa actual, amb un espai de 200 metres quadrats aproximadament i un total de huit llocs de venda. D'altra banda, esta remodelació alliberaria un total de 500 metres quadrats, que es podrien destinar a altres usos municipals. 


  Esta proposta pretén potenciar l'espai ja que “actualment, dels 21 llocs que existeixen, no són més de mitja dotzena de llocs els que obrin diàriament i donen una oferta comercial variada, deixant un gran espai sense utilitat, que aquesta proposta vol posar en valor” explica l'edil edetà. 


  L’avantprojecte és el resultat de diverses trobades entre els responsables de la Regidoria de Comerç i els comerciants. En aquesta línia, la proposta s'ha remés als grups municipals i als comerciants del mercat, perquè estudien la viabilitat del projecte.

  Pujar