6 de desembre de 2019 6/12/19

Llíria presenta l'Agenda Municipal d'Igualtat 2019

Llíria presenta l'Agenda Municipal d'Igualtat 2019 - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Llíria presenta l'Agenda Municipal d'Igualtat 2019 - (foto 2)
  Llíria presenta l'Agenda Municipal d'Igualtat 2019 - (foto 3)

  L'Ajuntament de Llíria ha presentat l'Agenda Municipal d'Igualtat 2019. L'objectiu d'esta publicació és que el consistori, tal com marca el Pla Municipal d'Igualtat, siga un referent en la sensibilització i difusió de la desigualtat entre els homes i les dones.

  La regidora de Polítiques Inclusives, Vallivana Murgui, i la regidora d'Educació, Carmen Feltrer, han sigut les encarregades de presentar l'agenda, en un acte celebrat a Ca la Vila, que ha comptat amb la presència de les associacions de dones del municipi i d'altres entitats locals.

  Entre els assistents es trobava l'alumnat del Taller Pentagrama, que ha sigut l'encarregat de dissenyar la portada de l'agenda. El disseny mostra un collage de manualitats i xicotetes peces d'art, elaborades pels membres del taller i inspirades en frases feministes de la història.

  La publicació de l'agenda forma part del Pla Municipal d'Igualtat, "un pla transversal en què hem involucrat a tots els departaments de l'Ajuntament, amb l'objectiu de ser un exemple en la lluita per la igualtat. Esta publicació inclou totes les mesures en què estem treballant dins del pla municipal, perquè tot el funcionariat n'estiga assabentat".

  La segona edició de la publicació arriba després de la bona acollida que va tindre el seu primer volum, no sols entre el funcionariat sinó també entre la ciutadania. Segons la regidora, "han sigut moltes les persones que ens han transmès el seu interès per poder adquirir-la"

  Per este motiu, l'Agenda Municipal d'Igualtat es podrà adquirir, a un preu de 5.50 euros, en diferents edificis municipals, entre els quals es troben, el Centre Multiusos, Conservatori de Música, Espai Jove-Casa de la Joventut i a l'Oficina d'Atenció Ciutadana.

  ocultar
  Llíria presenta l'Agenda Municipal d'Igualtat 2019
  Pujar