elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Llíria preparada per al començament de la XV Setmana Taurina

Llíria preparada per al començament de la XV Setmana Taurina
  MÉS FOTOS
  Llíria preparada per al començament de la XV Setmana Taurina - (foto 2)

  El sorteig de cadafals i la presentació del cartell es converteixen un any més en l'inici de la Setmana Taurina de Llíria, acte inaugural que tindrà lloc demà dijous a les 21 hores en Ca la Vila.

  D'esta forma es donarà inici a una programació en la qual es trauran un total de 20 animals braus, i que comptarà a més, entre altres espectacles, amb 5 entrades de bous i cavalls, un "encierro" de bous i un altre de vaques embolades, i el concurs de ramaderies autòctones.

  En total, vuit dies d'actes festius, amb sis nits de bous embolats, que enguany s'emmarquen en la celebració del quinze aniversari de la Penya B.A.C i el dècim de les agrupacions Penya Pla de l'Arc i la Penya Estafeta.

  En este sentit, la Federació Taurina Valenciana amb la Penya Pla de l'Arc presentaran el divendres un pasdoble commemoratiu de la seua dècada com a agrupació, una peça que serà interpretada per la Banda del Conservatori de Llíria.

  Amb la Setmana Taurina, que organitza Federació de Penyes Taurines de Llíria, integrada per 12 agrupacions, i amb la col·laboració de l'Ajuntament edetà, es posa fi oficialment a la Fira i Festes de Sant Miquel 2017.

  Pujar