6 d’agost de 2020 6/8/20

Llíria preparada per al començament de la XV Setmana Taurina

Llíria preparada per al començament de la XV Setmana Taurina - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Llíria preparada per al començament de la XV Setmana Taurina - (foto 2)

  El sorteig de cadafals i la presentació del cartell es converteixen un any més en l'inici de la Setmana Taurina de Llíria, acte inaugural que tindrà lloc demà dijous a les 21 hores en Ca la Vila.

  D'esta forma es donarà inici a una programació en la qual es trauran un total de 20 animals braus, i que comptarà a més, entre altres espectacles, amb 5 entrades de bous i cavalls, un "encierro" de bous i un altre de vaques embolades, i el concurs de ramaderies autòctones.

  En total, vuit dies d'actes festius, amb sis nits de bous embolats, que enguany s'emmarquen en la celebració del quinze aniversari de la Penya B.A.C i el dècim de les agrupacions Penya Pla de l'Arc i la Penya Estafeta.

  En este sentit, la Federació Taurina Valenciana amb la Penya Pla de l'Arc presentaran el divendres un pasdoble commemoratiu de la seua dècada com a agrupació, una peça que serà interpretada per la Banda del Conservatori de Llíria.

  Amb la Setmana Taurina, que organitza Federació de Penyes Taurines de Llíria, integrada per 12 agrupacions, i amb la col·laboració de l'Ajuntament edetà, es posa fi oficialment a la Fira i Festes de Sant Miquel 2017.

  Pujar