elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Llíria posa en marxa un nou taller d'ocupació de Labora

  L'Ajuntament de Llíria comptarà amb un nou taller d'ocupació finançat per Labora (Servei Valencià d'Ocupació i Formació), que oferirà 20 places per a persones majors de 25 anys. Aquest programa de la Generalitat, que aposta per contractes remunerats d'accés a l'ocupació formativa durant un any, compta amb una subvenció de 399.600 euros

  El taller d'ocupació centrarà el seu marc d'actuació en la rehabilitació i condicionament del Centre Cívic El Prat, a través dels dos grups formats cadascun per 10 alumnes-treballadors. Un d'ells, dedicat a obra de construcció, desenvoluparà principalment treballs de reforma en els serveis exteriors de la zona dels tallers.

  Així mateix, el taller de jardineria realitzarà labors de neteja de la zona enjardinada del centre, així com el replantejament paisatgístic i de l'espai, amb la creació a més d'itineraris i zones d'oci i descans.

  Els interessats hauran d'estar inscrits prèviament com a demandants d'ocupació en Labora. De la mateixa forma, els sol·licitants hauran d'estar registrats en les especialitats d'operadors auxiliars d'obra de construcció de fàbriques (codi EOCB0108), d'acabats rígids i urbanització (codi EOCB0209), o activitats auxiliars en vivers, auxiliars de jardins i centres de jardineria (codi AGAO0108) o d'instal·lació i manteniment de jardins i zones verdes (codi AGAO0208).

  El taller d'ocupació comptarà a més amb un director, un monitor per a cadascun dels dos tallers formatius, un professor de suport i un auxiliar administratiu.

  Pujar