elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Llíria participarà en la 3a edició de la Mostra de Turisme de la Comunitat Valenciana

Llíria participarà en la 3a edició de la Mostra de Turisme de la Comunitat Valenciana
  • Turisme Llíria presentarà el dissabte 23 d'octubre una nova edició del LLUM Fest

L'Ajuntament de Llíria, a través de la seua Regidoria de Turisme, serà present en la 3a edició de la Mostra de Turisme de la Comunitat Valenciana, el principal objectiu de la qual és consolidar i incrementar el flux turístic en la Comunitat Valenciana. Esta iniciativa, a més, tracta de contribuir a la recuperació del sector turístic, un dels més afectats per l'impacte econòmic de la pandèmia.

Turisme Llíria aprofitarà la seua presència en l'esdeveniment per a presentar el nou lliurament del LLUM Fest Llíria Universal Músic, que tindrà lloc el mes de novembre i que estarà centrat, en esta ocasió, en la música clàssica contemporània. A més, s'homenatjarà la figura de Gustav Mahler, amb un “Especial *Ensembles” on s'interpretaran les seues simfonies número 1,4 i 9, dirigides per tres directors de Ciutats Creatives de la UNESCO.

Així mateix, també es promocionarà l'àmplia oferta de rutes culturals que ofereix Llíria, així com totes les iniciatives i projectes empresos pel municipi edetà com a part de la Xarxa de Ciutats Creatives UNESCO.

Igualment, en este acte que se celebrarà este dissabte 23 d'octubre, a les 14.00 hores, en la zona de la llacuna de la Ciutat de les Arts i les Ciències de València, Llíria City Of Music oferirà música en directe del grup instrumental local ‘Vent a Cinc’, que a més va ser guardonat per l'Ajuntament amb el Premi Jaume I Vila de Llíria 2021.

El regidor de Turisme, Paco García, ha indicat que “la nostra participació en esta mostra, que s'uneix a la del passat mes de setembre en la ‘Fira de les Comarques’, ens ajuda a continuar projectant tot el nostre potencial turístic cultural i patrimonial”. “És important donar a conéixer a la ciutadania que no és imprescindible viatjar a altres regions per a trobar experiències atractives i de qualitat, i en el cas de Llíria amb el valor afegit de la seua riquesa musical, amb esdeveniments que es poden gaudir al llarg de tot l'any”, ha explicat García.

La Mostra de Turisme de la Comunitat Valenciana, que enguany recupera el seu format presencial, se celebrarà els dies 23 i 24 d'octubre en l’Hemisfèric de la Ciutat de les Arts i les Ciències de València. L'horari d'obertura serà d'11.00 a 20.00 hores per al dissabte i d'11.00 a 19.00 hores durant la jornada del diumenge. L'accés és lliure i gratuït.

Pujar