24 de setembre de 2020 24/9/20

Llíria mostrà la seua repulsa a la violència de gènere amb la marxa “Sabates roges”

Llíria mostrà la seua repulsa a la violència de gènere amb la marxa “Sabates roges” - (foto 1)
  • Amb la lectura d’un manifest, per part de l’alcalde Manolo Civera, es va tancar una jornada de conscienciació per a tota la ciutadania

MÉS FOTOS
Llíria mostrà la seua repulsa a la violència de gènere amb la marxa “Sabates roges” - (foto 2)

La setmana de les Jornades per la Igualtat de Gènere van acabar el passat divendres amb la marxa "Sabates roges", que va fer un recorregut pel nucli urbà de la localitat edetana. Els assistents partiren des de la plaça Major, punt d'inici i finalització de la marxa.

Front a Ca la Vila l'alcalde, Manolo Civera, va llegir un manifest per a mostrar el més profund rebuig al problema que suposa per a la nostra societat la violència masclista.

A més, el primer edil va afegir la ferma aposta existent des de la corporació per a donar suport a les dones que han sigut víctimes de la violència de gènere i als seus fills. Així com generar accions continues d'informació i sensibilització.

La jornada es va donar per conclosa quan els assistents dipositaren sobre una llaçada gegant de color púrpura, les cartolines amb els noms de totes les dones que han sigut assassinades en 2016. Una vegada més, Llíria tornà a eixir al carrer per a dir "No a la violència de gènere".

Pujar