elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Llíria mostra la seua oferta turística en Fitur

Llíria mostra la seua oferta turística en Fitur
  • Turisme Llíria presentarà demà la nova ruta sobre el patrimoni defensiu de la localitat

Turisme Llíria es troba promocionant l'oferta turística la localitat en Fitur 2023, des del mostrador de Ciutats Creatives UNESCO de la província de València, junt amb Manises, a l'estand del patronat València Turisme.

L'alcalde Joanma Miguel ha destacat que Llíria “torna a estar, un any més, en la Fira Internacional de Turisme de Madrid, amb una potent oferta de turisme cultural basada en dos dels seus grans recursos turístics, el nostre extraordinari patrimoni històric i natural i la programació musical que promovem com a Ciutat Creativa de la Música de la xarxa UNESCO”.

A més, Llíria presentarà oficialment demà en Fitur la nova Ruta del Patrimoni Defensiu "Llíria 1936-39", que oferirà un itinerari per diferents estructures arquitectòniques del període de la Guerra Civil espanyola, com a trinxeres, polvorins, refugis, i nius antiaeris o de metralladores”.

El programa de visites guiades temàtiques "Llíria Simfonia de Cultures" i els diferents esdeveniments musicals centren també unes altres de les accions de promoció de la capital del Camp de Túria en esta edició.

En el Dia de la Comunitat Valenciana en el certamen de Madrid, l'alcalde Joanma Miguel i el primer tinent d'alcalde, Paco Gorrea, han rebut la visita durant la jornada de hui del president de la Generalitat, Ximo Puig, junt també el secretari autonòmic de Turisme Francesc Colomer, el presidente de la Diputació Toni Gaspar i el diputat provincial de Turisme, Jordi Mayor.

Pujar