elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Llíria licita les obres del CEIP Sant Vicent dins del Pla Edificant

Llíria licita les obres del CEIP Sant Vicent dins del Pla Edificant
  • La reforma del centre educatiu suposarà una inversió de 900.000 euros

El regidor d'Infraestructures Educatives de Llíria, Paco García, ha anunciat que l'Ajuntament “ha licitat l'execució de les obres de reforma del CEIP Sant Vicent, inclosa en el Pla Edificant, amb un pressupost total de 900 mil euros”.

Esta actuació consistirà en la construcció de dues aules d'educació infantil, cuina, menjador, banys, nous paviments, elevadors, passarel·la d'interconnexió en primera planta dels dos edificis, seguretat i conductes de ventilació.

Per a García, el Pla Edificant “abordarà una de les majors inversions que s'han fet al col·legi Sant Vicent des de la seua obertura al 1931. Este edifici és un emblema de l'escola pública a la ciutat, ja que va ser la primera institució educativa amb la qual va comptar el municipi”.

Els treballs està previst que es realitzen en dues fases. Una es farà en la part exterior i no afectarà els actuals edificis, ja que consistirà en la construcció de dues noves edificacions a la zona de l'actual pati, una que es destinarà a aules d'Infantil i una altra per al professorat, amb el qual es donarà major servei tant per a l'alumnat com per als docents.

La segona es desenvoluparà a l'interior del centre, on es millorarà la cuina, banys, seguretat i ventilació, a més de la construcció d'un elevador i una passarel·la entre les edificacions per a eliminar barreres arquitectòniques i millorar l'accessibilitat i la comunicació entre els espais educatius.

La previsió de l'Àrea d'Infraestructures Educatives és que a final d'enguany o principis de 2021, es puguen donar inici les obres de remodelació d'este col·legi públic de Llíria.

Pujar