27 de setembre de 2020 27/9/20

Llíria licita la compra de dos nous camions de RSU per a modernitzar el servei municipal

Llíria licita la compra de dos nous camions de RSU per a modernitzar el servei municipal - (foto 1)

  La Brigada de Residus Sòlids Urbans (RSU) de Llíria es reforçarà amb l'adquisició de dos nous camions, després de l'aprovació de la licitació d'estos vehicles per part de la Junta de Govern Local, amb un pressupost de 320.000 euros. Estes dues unitats serviran per a modernitzar la flota de camions i per a donar resposta a una de les majors demandes d'este servici municipal.

  Segons la regidora de Sostenibilitat i Pedanies, Elena Jiménez, la flota de camions de la brigada RSU "es troba en bastant mal estat, ja que els vehicles existents han patit un desgast considerable en realitzar diversos servicis durant tots els dies de l'any sense descans".

  Amb esta licitació, es completa el compliment dels tres objectius marcats durant la present legislatura: tindre una plantilla al 100%, cobrint les places vacants; reforçar els servicis en l'època estival, especialment a les urbanitzacions; i la millora i modernització de la flota de camions de la Brigada de RSU.

  Millora parc contenidors

  Una altra millora que s'està impulsant és la de renovar i millorar el parc de contenidors que existix al terme municipal de Llíria. Per a això, s'està treballant en la licitació d'una nova contracta per a la compra de contenidors, que serviran per a reposar aquells que es troben en mal estat o ampliar la dotació en zones de recollida que ho requerisquen.

   

  Pujar