elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Llíria inicia les obres de reforma del CEIP Sant Vicent

Llíria inicia les obres de reforma del CEIP Sant Vicent
  • El director general d'Infraestructures Educatives de la Generalitat, Víctor García, i el responsable local de l'àrea, Paco García, han visitat hui el centre amb motiu de la posada en marxa dels treballs

MÉS FOTOS
Llíria inicia les obres de reforma del CEIP Sant Vicent - (foto 2)

L'Ajuntament de Llíria iniciarà este mes de desembre les obres d'ampliació i reforma del CEIP Sant Vicent. Esta actuació suposarà una inversió de 850.000 euros a través del Pla Edificant de la Generalitat. Està previst que els treballs duren al voltant de 12 mesos.

Amb motiu del pròxim inici de les obres, el director general d'Infraestructures Educatives, Víctor García, i l'edil de l'àrea al municipi, Paco García, han visitat hui el col·legi junt amb la direcció del centre i els tècnics responsables del projecte.

L'actuació es desenvoluparà en dos fases. Una en la part exterior que no afectarà els actuals edificis, ja que consistirà en la construcció de dos noves edificacions en la zona de l'actual pati, una de les quals es destinarà a aules d'Infantil i una altra per al professorat.

La segona s'executarà a l'interior del centre, on es millorarà la cuina, els banys, la seguretat i ventilació, a més de la construcció d'un elevador i una passarel·la entre les edificacions per a eliminar barreres arquitectòniques i millorar l'accessibilitat i la comunicació entre els espais educatius.

En este sentit, el regidor d'Infraestructures Educatives, Paco García, ha explicat que “les obres més molestes es realitzaran durant el període estival per qüestions de seguretat i per a evitar inconvenients a la comunitat educativa”.          

Finalment, l'edil ha destacat que esta “constituirà la primera intervenció de gran importància que s'execute al col·legi, construït al 1931, i que s'emmarca en un ambiciós programa de millora de les instal·lacions educatives de la localitat, en els pròxims anys, a través del Pla Edificant, i que suposarà una inversió de més 17 milions d'euros, amb actuacions tan importants com la construcció del nou IES Camp de Túria i el col·legi públic núm. 3”.

Pujar