elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Llíria impulsa el projecte de Camins Escolars Segurs

Llíria impulsa el projecte de Camins Escolars Segurs
  • Les regidories de Mobilitat Sostenible i Educació obrin un procés participatiu a tota la comunitat educativa per a compartir esta experiència sobre mobilitat infantil

Segons ha anunciat el regidor de Mobilitat Sostenible de Llíria, Paco García, “les famílies dels sis col·legis la localitat tindran l'oportunitat d'opinar, per a desenvolupar el projecte participatiu Camins Escolars Segurs, sobre els trajectes que realitzen els xiquets i xiquetes de les seues cases al col·legi, el mitjà de desplaçament que utilitzen, si van sols/es o acompanyats/ades, el temps que tarden a realitzar els seus recorreguts, les problemàtiques que existixen en els entorns de les seues escoles i les millores que es podrien escometre”.

“Este projecte ja ha sigut presentat en primera instància a les direccions dels centres educatius, on es va donar trasllat dels objectius del mateix i es va explicar la metodologia de treball que s'anava a seguir per a la seua implantació al municipi”, ha apuntat García.

Amb l'ajuda de plànols i una xicoteta enquesta, es recollirà una mostra de dades sobre la mobilitat escolar d'estos col·legis d'infantil i primària, seleccionats per la seua ubicació en diferents zones del nucli urbà: CEIP Sant Miquel, Santa Ana, CEIP Sant Vicent, Francisco Llopis, CIEM Unió Musical i El Prat.

Les jornades de participació i les enquestes es duran a terme durant el pròxim mes de setembre, coincidint amb la volta al col·legi dels escolars.

“Des de les regidories d'Educació i Mobilitat Sostenible, es vol agrair a les direccions dels centres la seua col·laboració i a totes les famílies que estiguen disposades a participar facilitant-nos informació sobre les seues experiències diàries i les dels seus fills i filles”.

En el següent enllaç es pot vore en què consistix el projecte de camins escolars segurs mitjançant un mapa interactiu de la DGT: http://www.dgt.es/PEVI/contenidos/Externos/recursos/infancia/camino_escolar/DGT%20-%20Camino%20escolar/index.html

Pujar