5 de desembre de 2020 5/12/20

Llíria establix al cementeri un aforament màxim de 500 persones, distribuïdes per zones, per a la festivitat de Tots els Sants

Llíria establix al cementeri un aforament màxim de 500 persones, distribuïdes per zones, per a la festivitat de Tots els Sants - (foto 1)
  • L'Ajuntament presenta un protocol de mesures sanitàries al recinte del 26 d'octubre a l'1 de novembre

L'Ajuntament de Llíria, a través de la Regidoria de Serveis, ha presentat hui el protocol de mesures sanitàries establides en el cementeri municipal amb motiu de la festivitat de Tots els Sants, en concret entre el 26 d'octubre i l'1 de novembre.

En estes jornades, l'horari d'obertura del recinte serà de 9.00 a 18.00 hores de manera ininterrompuda. El Consistori ha establit un aforament màxim de 500 persones distribuïdes per zones. A més, s'han habilitat dos accessos d'entrada i eixida, un per la porta principal i un altre per la carretera. De la mateixa manera, s'han senyalitzat les rutes de circulació de les persones visitants amb la finalitat d'evitar aglomeracions i previndre el contacte físic, ja que a més es recorda que s'haurà de mantindre en tot el recinte la distància de seguretat interpersonal de 1,5 metres i és obligatori l'ús de la màscara en tot moment.

Igual que el control de l'accés, no es podrà romandre en el cementeri més de 30 minuts per a garantir la fluïdesa de les visites. Igualment, s'han habilitat zones d'aparcament i es controlarà l'accés als vehicles privats.

D'altra banda, l'Ajuntament desinfectarà tots els dies al matí el recinte amb especial atenció a les zones d'ús comú i mobiliari de contacte més freqüent. A més, es posarà a la disposició del públic en llocs visibles dispensadors de gel hidroalcohòlic.

Igualment, es recorda que està totalment prohibit l'intercanvi d'objectes entre les persones usuàries i l'ocupació màxima dels banys serà d'una persona, a excepció d'aquelles que requerisquen assistència.

L'Ajuntament de Llíria recomana que les visites al cementeri es facen de manera escalonada en els dies previs, amb la finalitat d'evitar les aglomeracions que es produeixen el Dia de Tots els Sants, al mateix temps que demana que respecten les mesures establides per a garantir la seguretat sanitària de totes les persones.

Tant el protocol com el pla amb els aparcaments habilitats i la distribució de les zones d'aforament es poden consultar en la web municipal.

Finalment, cal recordar també que durant estos dies s'han dut a terme treballs de condicionament tant de les instal·lacions com del cementeri civil.

Pujar