elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Llíria entrega els premis del I Concurs Nacional de Clarinet

Llíria entrega els premis del I Concurs Nacional de Clarinet
  • Organitzat per S&M Music i celebrat este passat cap de setmana, ha comptat amb l'activa col·laboració del Conservatori de Llíria com a seu de l'esdeveniment

Llíria es va convertir, este passat cap de setmana, en el gran punt de trobada per a clarinetistes de diferents parts de la geografia espanyola. Un total de 74 concursants, en els diferents nivells acadèmics d'Escoles de Música i Conservatoris, es van donar cita a la Ciutat Creativa de la Música.

El regidor d'Ensenyaments Artístics, Paco García, ha indicat que “des del consistori i des del Conservatori Professional de Música de la localitat volem felicitar a totes les persones participants, així com als professionals que ens van delectar amb sengles recitals en els actes de lliurament de premis”.

García també ha volgut recalcar la gran organització realitzada pels promotors d'esta primera edició. “Tots els col·laboradors, tribunals i patrocinadors han fet possible este format de concurs, que exerceix una gran labor pedagògica i permet continuar impulsant la música entre els més joves, que mereixen més oportunitats d'este tipus per a poder ensenyar-nos la seua creativitat i les seues qualitats”, ha explicat l'edil.

A més, cal destacar el gran paper de l'alumnat del Conservatori Professional de Música de Llíria, que han sigut guardonats amb molts dels premis que s'han atorgat en les diferents categories:

Primer curs:

Inés Jiménez (Primer premi i guardó a la màxima puntuació)

Aitana Silvestre (Primer premi)

María Fonament (Segon premi)

Martí Ballester (Tercer Premi)

Segon curs:

Álvaro Pérez (Primer premi i guardó a la màxima puntuació)

Pau Martínez (Primer premi)

David Domingo (Primer premi)

Jimena Esteban (Segon premi)

Tercer curs:

Marcos Castellà (Primer premi)

Alejandro Montero (Primer premi)

Irene Pablo (Primer premi)

Alícia Asensi (Segon premi)

Guillem Bochons (Segon premi)

Edurne Serigó (Segon premi)

Quart curs:

Judit Alanzaves (Primer premi i guardó a la màxima puntuació)

Raúl Torres (Primer premi)

Lorena Lloria (Segon premi)

Gonzalo Alonso (Segon premi)

Vicent Peña (Segon premi)

Pujar