elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Llíria dona inici a un nou curs escolar amb millores en les infraestructures educatives

Llíria dona inici a un nou curs escolar amb millores en les infraestructures educatives
  • La Conselleria invertix a través del pla Edificant 450 mil euros en els centres públics de la localitat

MÉS FOTOS
Llíria dona inici a un nou curs escolar amb millores en les infraestructures educatives - (foto 2)
Llíria dona inici a un nou curs escolar amb millores en les infraestructures educatives - (foto 3)
Llíria dona inici a un nou curs escolar amb millores en les infraestructures educatives - (foto 4)

Els col·legis i instituts públics de Llíria han iniciat hui el curs amb normalitat i amb noves inversions en els centres. L'alcalde Manolo Civera i el regidor d'Infraestructures Educatives, Paco García, han visitat els centres on s'han desenvolupat treballs de millora dins del pla Edificant, amb la finalitat de comprovar el grau d'execució i compliment de les obres.

Manolo Civera ha volgut mostrar el seu agraïment a la comunitat educativa “per la professionalitat, esforç i la dedicació a l'alumnat, en un any singular per les merescudes i necessàries inversions que després de molts anys s'han realitzat en els centres públics, gràcies al programa Edificant impulsat pel president Ximo Puig”.

Per part seua, l'edil Infraestructures Educatives, Paco García, ha informat que “a falta d’alguns remats, que al llarg dels pròxims dies s'espera estiguen acabats, les obres previstes en Edificant estaran finalitzades i en ús per part de l'alumnat del CEIP Sant Miquel i els IES Camp de Túria i Laurona”.

Per al regidor “la implicació de la Conselleria d'Educació amb la ciutat ha donat els seus primers fruits, i s'ha materialitzat amb una inversió de 450 mil euros en tres centres educatius, que a més vindrà acompanyada de dues actuacions més, la que es realitzarà al 2020 en el col·legi Sant Vicent i la construcció dels dos nous centres públics d'ensenyament, l'IES Camp de Túria i el Col·legi Públic núm. 3”.

Igualment, cal assenyalar que el CEIP Sant Miquel ha estrenat en este curs una aula d'infantil de 2 a 3 anys, amb el que augmenta així l'oferta d'educació pública gratuïta a la localitat.

Pujar