26 de maig de 2020 26/5/20

El PP de Llíria demana que el Consistori subvencione la instal·lació de mampares de protecció en els comerços de la localitat

  • La regidora popular exigix al Govern del PSOE i Compromís-MOVE que “instal·le mampares de metacrilat en les parades del Mercat Municipal, incrementant així les mesures de protecció enfront del COVID-19”

La regidora del Grup Municipal del Partit Popular en l'Ajuntament de Llíria, Cintia Urbano, ha demanat que el Consistori edetà cree una línia d'ajudes per a subvencionar la instal·lació de mampares de protecció en els comerços de la localitat.

En este sentit, la dirigent popular hi ha assenyalat que “alguns establiments comercials que estan oberts han optat per la instal·lació de mampares de metacrilat transparent, per a separar el treballador dels clients i així evitar el contagi del COVID-19”.

Així mateix, ha indicat que “esta mesura de protecció que han hagut d'instal·lar els comerços per a poder atendre a la ciutadania i garantir la seua seguretat suposa un gasto afegit, per la qual cosa esta línia de subvencions que plantegem ajudaria a molts comerços a fer front a esta crisi”.

De la mateixa manera, ha explicat que “hi ha comerços que poden necessitar la instal·lació d'estes mesures de protecció, però per no poder afrontar més gastos encara no han donat el pas mentres que amb estes ajudes tindrien garantida la protecció en l'establiment”.

De la mateixa manera, la regidora popular ha exigit al Govern del PSOE i Compromís-MOVE que “instal·le mampares de metacrilat en les parades del Mercat Municipal, incrementant així les mesures de protecció enfront del COVID-19”.

Urbano ha recordat que “totes les iniciatives que podem posar en marxa per a ajudar al sector comercial de la localitat ha de ser una prioritat per a l'Ajuntament de Llíria perquè esta crisi no sols és sanitària sinó també econòmica, i hem d'estar al costat del xicotet i mitjà comerç de la localitat per a poder superar-la”.

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y Alacant

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y AlacantEntrar en el especial
Pujar