21 de setembre de 2020 21/9/20

Llíria celebra una nova edició de la Setmana de la Salut Mental amb múltiples activitats

    Llíria celebrarà una nova edició de la Setmana de la Salut Mental. La Regidoria de Benestar Social i Polítiques Inclusives ha organitzat una sèrie d'activitats, baix el lema "Som persones, juntes sumem", que busquen sensibilitzar sobre les persones que pateixen malalties mentals i fomentar la integració social, eliminant els estigmes i obstacles encara presents en la societat.

    Les activitats arrancaran el pròxim 1 d'octubre, dia en què s'ha programat la principal novetat d'enguany: la celebració de la I Trobada anual d'entitats per la diversitat. Durant esta jornada, els participants podran crear un espai comú, on compartir coneixements, experiències i exposar els seus treballs i artesanies en les paradetes que s'instal·laran.

    Després de l'èxit de participació en la seua primera edició, la II Marxa per la Salut Mental tornarà a ser una jornada festiva d'integració, amb la participació dels centres educatius del municipi. Esta marxa, que tindrà lloc el dimarts 2 d'octubre, eixirà de la plaça Partidors i finalitzarà al pavelló Pla de l'Arc, on els organitzadors han preparat múltiples activitats i actuacions musicals.

    Per altra banda, se celebrarà la 8a Campanya informativa i mercat solidari, a càrrec del taller Pentagrama, amb l'objectiu que la gent conega com prevenir, conviure i actuar amb les persones que pateixen este tipus de malalties. La programació es completarà amb altres activitats, com representacions teatrals, exposicions, taules redones, un viatge cultural a la ciutat d'Ontinyent i la lectura del manifest en favor de la Salut Mental, que servirà per tancar la Setmana de la Salut Mental de Llíria 2018.

    Pujar