elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Llíria celebra el Concurs d’“Arròs amb bledes” 2019 amb la participació de 16 professionals

  • Els concursants hauran d'elaborar també postres amb carabassa, producte de la marca Aliments Tradicionals de Llíria

Un total de 16 professionals del sector de la restauració de tota la província de València participaran en l'XI Concurs d’“Arròs amb bledes” de Llíria que organitza la regidoria de Comerç de l'Ajuntament edetà.                           

El certamen se celebrarà dilluns que ve al restaurant Porta de l’*Aigua. A més d'este típic plat de la gastronomia local, els concursants competiran amb l'elaboració de postres que incloguen entre els seus ingredients carabassa, producte de la marca Aliments Tradicionals de Llíria.

El Concurs d’“Arròs amb bledes” de Llíria 2019 comptarà amb la participació dels següents establiments: La Pepa RestauranteBluespace de Alboraria, La Garrofera i Casa Granero de Serra, La Plaza de Torrent, Restaurant Miguel y Juani de L’Alcúdia, Sequial 20 i La Granja de Sueca, El Rossinyol de Nàquera, La Visteta de Barx, Catering La Despensa de Burjassot, El Racó de Meliana, La Mar Salà de Cullera, Restaurant SetayguesGambrinus de Siete Aguas, Tabick Llombai, i Bon Aire El Palmar i Bon Estar de València.

El jurat, format per crítics gastronòmics i reconeguts professionals del sector, concedirà tres premis per categoria, amb una dotació econòmica de 750 euros per al primer, 400 per al segon i 200 per al tercer. 

Nota: Per a una millor organització de l'acte, preguem als mitjans que confirmen la seua assistència al dinar abans del divendres, 15 de novembre, a les 10.00 h. (prensa@lliria.es).

Programa: Dilluns 18 de novembre

*10.00 h. Els concursants començaran a cuinar els plats.

*11.30 h. Presentació dels plats al jurat per a la seua degustació.

*13.15 h. Exposició dels plats per part dels diferents restaurants.

*13.30 h. Fi de la degustació per part del jurat.

*14.00 h. Dinar i lliurament de premis.

Lloc: Restaurant Porta de l'Aigua de Llíria (Parc de Sant Vicent Crta. Llíria-Marines Km. 3,2).

Pujar