elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Llíria ajorna les falles per al 2022

Foto de archivo
Foto de archivo
  • La Junta Local estudia la possibilitat de celebrar algun acte al llarg d'enguany per a reactivar la festa entre les comissions

En la reunió celebrada anit amb la presència de representants de l'Ajuntament, de Junta Local Fallera i dels presidents de les sis comissions de Llíria es va adoptar la decisió per unanimitat que no se celebraren les Falles en 2021. Així, en l'acord també es va emplaçar a començar a treballar ja en la setmana fallera del pròxim exercici.

La incertesa per la situació sanitària i el format que podrien tenir aquestes celebracions enguany ha motivat que s'haja preferit posposar la festa a 2022, a l'espera d'un moment més favorable.

També s'ha acordat que les falleres majors de Llíria i les seues corts d'honor, així com les persones representants de les comissions, es mantindran en el càrrec fins l'any vinent.

Igualment, des de Junta Local Fallera s'està estudiant la possibilitat de celebrar algun acte, al llarg d'enguany, per a anar reactivant la festa entre les comissions i sempre adaptats als protocols sanitaris marcats en el moment.

Finalment, l'Ajuntament i la Junta Local Fallera de Llíria manifesten una vegada més el seu compromís amb les Falles, per a continuar promovent aquesta festa única i universal de la Comunitat Valenciana, manifestació d'una de nostres més importants costums festius i culturals, i en suport a tots els sectors implicats en aquestes celebracions.

Pujar