19 de novembre de 2019 19/11/19

Cs Llíria aconsegueix que es comence a treballar en la instal·lació de passos de vianants 3D

Cs Llíria aconsegueix que es comence a treballar en la instal·lació de passos de vianants 3D - (foto 1)
  • Fombuena Salado: “volem augmentar la seguretat dels vianants i contribuir a millorar la convivència a la nostra ciutat”

El portaveu de Ciutadans (Cs) Llíria, José Antonio Fombuena Salado, s'ha congratulat per “aconseguir que es comence a treballar en la instal·lació de passos de vianants 3D”.

En la iniciativa de Cs i recolzada per unanimitat s'acorda, segons ha explicat l'edil, “l'elaboració d'un estudi per a la implantació de passos de vianants en 3D així com la priorització dels passos de zebra que han d'adaptar-se i el cost”.

A més, ha concretat, “una vegada realitzat l'estudi s'implementaran aquestes accions de forma progressiva”. “Es prendran mesures prioritàries en aquells passos pròxims a col·legis, parcs, centres de salut i oci, vies principals de la localitat, interseccions perilloses, així com en aquells en els quals s'hagen registrat algun accident motivat per la falta de visibilitat”, ha destacat.

A més, ha subratllat, “s'ampliarà la partida econòmica en els pressupostos de l'any que ve per a portar avant la mesura”. Per al regidor de la formació taronja, “és una satisfacció perquè es tracta d'augmentar la seguretat dels vianants i contribuir a millorar la convivència a la nostra ciutat”.

ocultar
Cs Llíria aconsegueix que es comence a treballar en la instal·lació de passos de vianants 3D
Pujar