elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament presenta la campanya ‘Llíria eres tu’

L'Ajuntament presenta la campanya ‘Llíria eres tu’
  • Este projecte, impulsat per l'Àrea de Polítiques Inclusives, tracta d'afavorir la cohesió i la inclusió social en el municipi edetà

MÉS FOTOS
L'Ajuntament presenta la campanya ‘Llíria eres tu’ - (foto 2)
L'Ajuntament presenta la campanya ‘Llíria eres tu’ - (foto 3)

L'Ajuntament, a través de la Regidoria d'Igualtat, Educació en Valors, Polítiques Inclusives i Hàbits Saludables, ha presentat hui la campanya ‘Llíria eres tu’. Este projecte s'emmarca dins del Pla d'Inclusió i Cohesió Social 2019-2022 (PMICS) impulsat pel consistori, que compta amb accions concretes com el desenvolupament d'aquesta campanya o la creació de l'oficina PANGEA.

La finalitat de totes estes actuacions és fer un pas més enllà en la convivència ciutadana i convertir a la localitat en un entorn d'interculturalitat, on existisquen espais per a l'entesa entre persones, independentment de la seua procedència o trets culturals. La responsable de l'àrea, Vallivana Murgui, ha destacat que “és molt important connectar el patrimoni històric de Llíria amb el patrimoni immaterial i humà de la ciutat”.

“Per això, creiem que este tipus d'iniciatives són fonamentals per a sensibilitzar a la ciutadania de la importància que té la inclusió i la cohesió social des d'una perspectiva de diversitat cultural, ètnica i social”, ha explicat la regidora.

Este projecte té un marcat caràcter audiovisual i amb una clara orientació cap a tots els públics. Està compost per un ampli calendari d'actuacions, que van començar amb el llançament d'una enquesta d'opinió ciutadana sobre imaginaris i identitats creuades a través dels canals oficials de l'Ajuntament.

A més, divendres passat, 18 de juny, es va celebrar la taula redona ‘Cultures en diàleg. Llíria, una ciutat integrada’, on veus vinculades a l'àmbit de l'educació i la història van sotmetre a debat qüestiones sobre la multiculturalitat i l'acceptació social.

Serà a partir del pròxim mes d'octubre quan es duguen a terme el gruix d'actuacions de la campanya, amb una àmplia programació de taules redones, debats, xarrades en centres educatius i difusió de peces audiovisuals en les xarxes socials.

Pujar