elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de Llíria rep una visita de la Coalició Civil per la Muntanya del Marroc

L'Ajuntament de Llíria rep una visita de la Coalició Civil per la Muntanya del Marroc
  • La trobada s'emmarca dins del projecte de cooperació internacional impulsat amb la ciutat marroquina de Boulemane i la colombiana de La Plata

La Corporació de Llíria ha rebut hui la visita de representants de la Coalició Civil per la Muntanya del Marroc encapçalada pel seu coordinador Mohamed Ddich. L'alcalde Manolo Civera els ha donat la benvinguda en esta trobada que es desenvoluparà durant els pròxims tres dies.

D'esta manera, la delegació marroquina retorna la visita institucional realitzada el passat estiu per l'alcalde de la capital del Camp de Túria al municipi de Boulemane, líder de la Coalició Civil per la Muntanya, que aglutina a 21 localitats de les regions de l'Atles i el Rif.

Llíria i Boulemane, junt amb La Plata de Colòmbia, han impulsat un acord de cooperació internacional que establix contactes periòdics per a desenvolupar projectes en diferents àmbits que permeten corregir les desigualtats que patixen les zones rurals i basats en els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible de Nacions Unides.

Precisament, “el dilluns mantindrem una videoconferència amb els representants municipals de La Plata, per a començar a preparar la tercera trobada entre les tres ciutats que se celebrarà a Llíria. Així, i des del nostre paper com a Ciutat Creativa de la Música per la Unesco, continuem promovent noves iniciatives de col·laboració i d’intercanvi d'experiències a través de la cultura, l'economia, l'educació, el turisme i la modernització de l'administració local”, ha explicat Manolo Civera. 

Al llarg d'estes tres jornades, la delegació de la Coalició Civil per la Muntanya del Marroc visitarà llocs d'interés turístic i les societats musicals per a ensenyar-los este gran valor cultural de Llíria, a més d'assistir a alguns concerts, mantindrà trobades amb organitzacions d'agricultors de la localitat, i realitzarà una visita a les instal·lacions del Consorcio Valencia Interior per a conéixer la gestió de residus, entre altres activitats. 

Pujar