15 d’agost de 2020 15/8/20

L'Ajuntament de Llíria recupera l'agenda cultural estable

  • La Regidoria de Gestió Cultural programa diferents activitats al carrer durant el mes de juliol amb la finalitat de dinamitzar la ciutat

L'Ajuntament de Llíria estrenarà demà divendres, 26 de juny, un nou cicle de la seua programació cultural amb l'espectacle “*Mare no hi ha més que una (Gràcies a Déu)”. Un camió recorrerà, des de les 19.30 hores, els principals carrers de la ciutat amb els monòlegs d'Óscar Tramoyeres. L'humorista actuarà en quatre punts estratègics del municipi perquè es puga disfrutar des dels balcons i les terrasses dels locals d'hostaleria. 

La Regidoria de Gestió Cultural torna a oferir així l'agenda estable amb públic, paralitzada per l'estat d'alarma, i que es desenvoluparà principalment durant tots els caps de setmana del mes de juliol.

L'edil de l'àrea, Pedro Vicente, ha ressaltat que, “amb este programa d'actes, i dins dels objectius del Pla Llíria Viva, volem reafirmar el nostre compromís amb la recuperació del sector cultural, però, alhora, està pensada per a ajudar en la dinamització del comerç local i els establiments d'hostaleria, ja que la majoria de les activitats se celebraran en els espais públics dels nostres carrers, perquè els puguen disfrutar els nostres veïns i veïnes amb les condicions de seguretat pertinents”.

Igualment, ha volgut destacar que “un dels plats forts de l'agenda serà el concert de cambra que realitzarà l’Orquestra de la Comunitat Valenciana, titular del Palau de les Arts,  el pròxim 22 de juliol, la qual cosa ens permetrà escoltar a la nostra ciutat a una de les formacions més ascendents en el panorama internacional de la música clàssica”.

El programa d'actes, que pròximament es publicarà complet en la web municipal, comptarà també amb les actuacions de l'humorista Eugeni Alemany el 17 de juliol, el grup Melomans el dia 3, el concert de BlueProject Jazz Quartet el 10 de juliol, i l'exposició dedicada a l'artista José Manaut.

De la mateixa manera, se celebrarà la quarta edició del Festival d’Arts Escèniques al Carrer Llíria Escènica, que reunirà sis companyies del 24 al 26 de juliol.

Tots els espectacles programats seran amb aforament limitat, complint les preceptives mesurades de seguretat, i serà necessari reservar els seients prèviament per telèfon o a través de l'App municipal.

Pujar