elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de Llíria reconeix l'esforç acadèmic de 31 estudiants de la localitat

L'Ajuntament de Llíria reconeix l'esforç acadèmic de 31 estudiants de la localitat
  • L'acte es va celebrar en el marc del Dia Internacional de la Ciutat Educadora

MÉS FOTOS
L'Ajuntament de Llíria reconeix l'esforç acadèmic de 31 estudiants de la localitat - (foto 2)
L'Ajuntament de Llíria reconeix l'esforç acadèmic de 31 estudiants de la localitat - (foto 3)

L'Ajuntament de Llíria va entregar dissabte passat els Premis a l'Excel·lència Acadèmica i Premis a l'Esforç i Motivació de Primària, Secundària i Batxillerat del curs 2018-2019. Un total de 31 estudiants dels centres educatius de la localitat van ser distingits en esta edició.

L'acte s'ha celebrat enguany amb motiu de la commemoració del Dia Internacional de la Ciutat Educadora, que té com a objectiu crear consciència sobre la importància de l'educació i visibilitzar el compromís dels governs locals per a situar-la com a vector generador de benestar, convivència, prosperitat i cohesió social.

Sota el lema “Escoltar la infància per a transformar la ciutat”, la Regidoria d'Educació en Valors ha organitzat, al llarg de la setmana passada, diverses activitats participatives, com tallers o la celebració del Dia Universal del Xiquet i la Xiqueta. A més, es posarà en marxa una enquesta entre els més menuts sobre quines millores volen per al parc Silvestre d’Edeta, com un primer pas perquè aporten la seua opinió en altres canvis per al municipi.

Alumnat premiat

En l'acte institucional “Llíria, Ciutat Educadora” del dissabte 30 de novembre, l'alumnat de Primària guardonat pel seu rendiment acadèmic va ser Marcos Galeano del Col·legi Santa Ana; Marina Tomás del Col·legi Francisco Llopis; Ángela Veses del CIEM Unió Musical; Altea García, Gonzalo Gimeno, Aleix Miguel i Mar Castillo del CEIP Sant Vicent; Laia Jiménez, Víctor Olmos i Miguel del Barrio del CEIP Sant Miquel.

Pel que respecta a l'estudiantat de Secundària, les persones distingides van ser Nina Navarro del Santa Ana; Rubén Cárdenas del Francisco Llopis; Berta Gómez i Julià Miquel Arnal del Unió Musical; José Carlos Langa i Blanca Gorrea de l'IES Laurona; Aida Rodríguez, Jade Campo i Roser Forment de l'IES Camp de Túria.

Finalment, els premis a l'excel·lència acadèmica de Batxillerat van ser per a Carmen Teresa Servent, Sergi Fombuena, Lucía Garrido i Sara Fombuena de l'IES Laurona; i Carlos Miguel Pascual, Joan Díaz, Nerea García, Marina Lis i Sandra Gómez de l'IES Camp de Túria.

A més, enguany, per primera vegada, es van entregar els Premis a l'Esforç i Motivació, que van recaure en Martín Genchev i Youssef Laaouichi del CEIP Sant Miquel, i Noemí Santiago de l'IES Laurona.

La regidora d'Educació en Valors, Vallivana Murgui, que va participar en l'acte junt amb altres edils de la corporació, va assenyalar que, “amb estes distincions, hem volgut també posar en valor el treball de l'alumnat que, per situacions personals, fan un esforç afegit i mostren un alt rendiment en la seua constància a l'estudi”.

Pujar