5 de desembre de 2019 5/12/19

L'Ajuntament de Llíria oferix un reconeixement a la primera promoció d'Electromedicina Clínica de l'IES Laurona

L'Ajuntament de Llíria oferix un reconeixement a la primera promoció d'Electromedicina Clínica de l'IES Laurona  - (foto 1)
  • També són distingits dos germans de la localitat que han obtingut un premi al millor expedient de la Universitat de València

MÉS FOTOS
L'Ajuntament de Llíria oferix un reconeixement a la primera promoció d'Electromedicina Clínica de l'IES Laurona  - (foto 2)

L'Ajuntament de Llíria, a través de la Regidoria d'Educació, ha realitzat hui un acte de reconeixement per als alumnes de la primera promoció del cicle superior d'Electromedicina Clínica que s'impartix a l'IES Laurona de la localitat edetana.

L'alcalde Manolo Civera i la regidora d'Educació, Carmen Feltrer, han entregat un detall als set titulats, Vicente Gomis, Juan Antonio Jiménez, Pablo López, Jairo Martínez, Claudio Navarro, Javier Portolés i Jorge Portolés.

Este cicle, que prepara tècnics especialistes en instal·lació, manteniment i reparació d'equips i instal·lacions electromèdiques, és un dels tres que s'impartixen en centres educatius de la província de València, d'un total de 12 en tot el territori nacional.

Esta primera promoció, la nota mitjana del qual és superior al 8, ha realitzat projectes de final de curs amb un alt nivell com són una incubadora per a nounats, un monitor multiparamètric o un equip de fototeràpia per a la detecció i tractament de la icterícia en nounats.

A més, estos estudis oferixen unes excel·lents expectatives laborals ja que en l'actualitat la demanda d'este tipus de tècnics supera l'oferta de titulats.

L'alcalde Manolo Civera ha volgut felicitar a l'IES Laurona "per apostar per este cicle pioner que contribuïx a oferir noves oportunitats als nostres jóvens", igual que als estudiants reconeguts, tant de l'IES Laurona com de la Universitat de València, "perquè han completat de forma brillant la seua formació acadèmica i mereixen que valorem públicament el seu treball".

Reconeixement als germans Sancho Portolés
En este mateix acte, l'Ajuntament ha reconegut també el mèrit de dos germans de Llíria, Rubén i Sergio Sancho Portolés. Estos estudiants han obtingut el premi que concedix la Fundació Carmen Izquierdo Besante Monzó i la Universitat de València (UV) al millor rendiment acadèmic.

Sergio Sancho, que estudia Enginyeria Multimèdia, ha rebut la distinció al millor expedient de primer any de tots els estudis de la branca de Ciències, Enginyeria i Arquitectura de la UV del curs 20176-2017. Mentres que el seu germà Rubén, graduat en Matemàtiques i cursant actualment un màster, va obtindre el premi al millor expedient dels titulats en la mateixa branca en l'últim curs, i també va aconseguir la distinció del seu germà en el seu primer any universitari.

ocultar
L'Ajuntament de Llíria oferix un reconeixement a la primera promoció d'Electromedicina Clínica de l'IES Laurona
Pujar