elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de Llíria ofereix una recepció al director i compositor Saúl Gómez

L'Ajuntament de Llíria ofereix una recepció al director i compositor Saúl Gómez
  • L’ontinyentí serà homenatjat en el tradicional concert de bandes de les festes patronals de Sant Miquel, que se celebrarà el pròxim 25 de setembre

MÉS FOTOS
L'Ajuntament de Llíria ofereix una recepció al director i compositor Saúl Gómez - (foto 2)

L'Ajuntament de Llíria ha oferit, en el matí de hui, una recepció al director i compositor valencià, Saúl Gómez. L’ontinyentí ha sigut rebut per l'alcalde, Joanma Miguel, el regidor de Cultura, Pedro Vicente, i representants de la Unió Musical i la Banda Primitiva en l'edifici consistorial de Ca la Vila.

Saúl Gómez serà homenatjat en el tradicional concert de bandes de les festes patronals de Sant Miquel, que enguany se celebrarà el pròxim 25 de setembre. Gómez és una figura d'important pes en els àmbits de la direcció i de la composició, i prova d'això és la seua col·laboració amb formacions i esdeveniments de gran prestigi, com l'Orquestra Simfònica d'RTVE o els Certàmens Internacionals de València i Altea.

Als seus 39 anys exerceix com a director de la Societat Musical Primitiva de Xàtiva i de l'Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent, al costat de les labors de docència dins del cos de professors de música i arts escèniques de la Generalitat Valenciana. Actualment, a més, es troba centrat en el desenvolupament de composicions per al sector audiovisual, on ja compta en el seu haver amb tres nominacions als Hollywood Music in Media Awards de Los Angeles i una altra per als premis Jerry Goldsmith.

El regidor de Cultura, Pedro Vicente, ha manifestat que “per a Llíria, com a Ciutat Creativa de la Música, és un honor rebre a un director que, malgrat la seua joventut, és un referent en el món de la música i que posseeix una projecció nacional i internacional tan potent”. Per la seua part l'alcalde, Joanma Miguel, ha indicat que “este tipus de reconeixements reforcen el ferm compromís de Llíria amb la música de banda i amb els creadors”

Finalment, el propi Saúl Gómez ha volgut mostrar el seu “agraïment” per este homenatge. “És un honor compartir la meua música amb la ciutat de Llíria i, a més, veure-la interpretada per dues grans societats com la Unió Musical i la Banda Primitiva”

Pujar