19 d’octubre de 2019 19/10/19

L'Ajuntament de Llíria obri les portes del programa d'ocupació i formació Et Formem 2019

  L'Ajuntament de Llíria ha rebut hui a les 20 persones beneficiàries del projecte Et Formem 2019, un nou programa de foment de l'ocupació, que oferirà treball i formació, durant sis mesos, a 20 persones amb dificultats per a reingressar en el mercat laboral.

  Amb l'inici d'este programa, Llíria tanca la present legislatura “apostant de manera ferma i decidida pel foment de l'ocupació i la formació, amb un increment de la inversió del 610% en els últims quatre anys”, ha explicat l'edil de Foment Econòmic, Ferran Pina.

  “Des de l'any 2015, s'han invertit més de 5,6 milions d'euros en els 28 plans de formació convocats, que han beneficiat a un total de 674 persones. Això ha sigut possible gràcies a l'esforç que hem realitzat des de l'Administració local, amb el suport de la Generalitat Valenciana, la Diputació de València i la Unió Europea”, ha conclòs el regidor.

  El programa Et Formem 2019, amb una dotació econòmica de 232.000 euros, està subvencionat per Labora. Este projecte compta amb dos tallers formatius, amb deu integrants cadascun d'ells, en les especialitats formatives d'auxiliar de construcció de fàbriques i cobertes i auxiliar de vivers, jardins i centres de jardineria.

  Durant els pròxims sis mesos, l'alumnat farà treballs de millora i adequació dels edificis i espais del Centre Cívic El Prat, així com les seues zones verdes.

   

  ocultar
  L'Ajuntament de Llíria obri les portes del programa d'ocupació i formació Et Formem 2019
  Pujar