22 d’octubre de 2020 22/10/20

L'Ajuntament de Llíria intenta localitzar a la família de Miguel Martínez Pastor, afusellat a Paterna en 1940

L'Ajuntament de Llíria intenta localitzar a la família de Miguel Martínez Pastor, afusellat a Paterna en 1940 - (foto 1)
  • Les seues restes es troben en la Fossa 111 l'exhumació de la qual s'ha iniciat hui

La Delegació de Memòria Històrica de la Diputació de València ha iniciat hui els treballs exhumació de la Fossa 111 del cementeri de Paterna, en la qual es pogueren depositar els cadàvers de 149 represaliats del franquisme, segons els estudis dels historiadors.

Entre estes víctimes es troba la del veí de Llíria, Miguel Martínez Pastor, que va ser afusellat, als 28 d'anys d'edat, el 6 d'abril de 1940. Este transportista, conegut com “El Murgo”, era fadrí pel que no s'ha pogut localitzar la seua descendència.

Per això, des de l'àrea de Memòria Històrica de l'Ajuntament de Llíria s'ha volgut fer públic este anunci per si quedara viu algun familiar per una línia de consanguinitat diferent, perquè puga reclamar les seues restes.

Les autoritats farien una prova d'ADN als reclamants i les restes de Miguel Martínez Pastor es traslladarien al cementeri de Llíria o on indicaren els seus familiars.

Pujar