17 d’octubre de 2019 17/10/19

L’Ajuntament de Llíria entrega les distincions al funcionariat que s’ha jubilat l’any 2018

L’Ajuntament de Llíria entrega les distincions al funcionariat que s’ha jubilat l’any 2018 - (foto 1)

L'Ajuntament de Llíria ha realitzat un homenatge als membres del personal municipal que s'han jubilat durant l'any 2018, per agrair-los la seua contribució i dedicació a l'administració local.

En este acte, l'alcalde de Llíria, Manolo Civera, ha entregat els Diplomes Honorífics d'Empleat Públic als sis treballadors jubilats; cinc en la modalitat d'or, per la seua trajectòria de més de 30 anys de servici públic i un en la modalitat de plata, pels més de 20 anys de dedicació en el funcionariat municipal.

En la modalitat d'or, els homenatjats han sigut Juan José Rodrigo Romero, agent del cos de la Policia Local des del 1981; José Vicente Faubel Lis, alguatzil des del 1979; José Mas Murgui pel seu treball, entre el 1987 i el 2018, com a auxiliar administratiu; Mª del Rosario Argilés Martínez, arquitecta tècnica de l'Ajuntament des del 1988; i Rafael Barrera Calahorro, qui ha exercit com a tècnic auxiliar de serveis socials i biblioteca des del 1984.

Per la seua banda, Margarita Cubiles García, que no ha pogut assistir a l'acte, ha sigut guardonada amb el diploma en la modalitat de plata, com a reconeixement pel seu servici públic com a psicomotricista de l'Àrea d'Educació des del 1995.

El primer edil ha volgut "agrair la dedicació i contribució del funcionariat, que fa possible que l'administració oferisca, dia a dia, els servicis que la nostra ciutadania necessita. Són exemple de constància i entrega i, per tant, este homenatge és totalment merescut".

ocultar
L’Ajuntament de Llíria entrega les distincions al funcionariat que s’ha jubilat l’any 2018
Pujar