6 de juny de 2020 6/6/20

L'Ajuntament de Llíria encarrega la realització de proves del virus per a la plantilla municipal

L'Ajuntament de Llíria encarrega la realització de proves del virus per a la plantilla municipal - (foto 1)
  • Des de hui s'estan realitzant els tests a uns 120 membres del personal que presta serveis essencials

L'Ajuntament de Llíria està fent des d'este dijous les proves per a detectar el Covid-19 entre el personal municipal que està prestant serveis essencials durant tota la crisi sanitària. Està previst que es realitzen quasi 120 tests des de hui i fins al dilluns.

El regidor de Recursos Humans, Francesc Fombuena, ha explicat que des del consistori “s'ha encarregat la realització de la proves del coronavirus als empleats i empleades municipals que continuen desenvolupant la seua activitat de cara al púbic i acudeixen presencialment als seus llocs de treball. D'esta manera, es pretén garantir la seua seguretat i la de les persones que reben els seus serveis, i evitar així la propagació de virus entre els professionals dels serveis essencials”.

Per part seua, l'alcalde de Llíria, Manolo Civera, ha assenyalat que estes proves “seran prioritàries, com a mesura preventiva, per als col·lectius que poden estar exposats al contagi o puguen haver tingut contacte amb persones contagiades. El principal objectiu del Govern municipal és vetlar per la seua salut i també que el virus no impedisca la prestació d'estos serveis essencials”.

Els treballadors i treballadores a les quals es faran les proves pertanyen a la Policia Local, tot el personal adscrit actualment a Serveis Socials, brigades, cementeri, vigilants urbanístics i manteniment d'instal·lacions esportives.

Per a concloure, el primer edil , ha volgut ressaltar i agrair “la gran labor que està duent a terme tota la plantilla municipal, que ha permés que l'Ajuntament de Llíria siga una administració que haja continuat treballant adaptant-se de manera molt ordenada a les circumstàncies de la pandèmia”.

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y Alacant

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y AlacantEntrar en el especial
Pujar