elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de Llíria donarà 30.000 euros en ajudes per a inversions de millora en els comerços locals

L'Ajuntament de Llíria donarà 30.000 euros en ajudes per a inversions de millora en els comerços locals
  • Els establiments podran realitzar actuacions derivades de les necessitats per les noves restriccions sanitàries

El termini de presentació de sol·licituds per a obtindre les subvencions del Pla d'Actualització de la Imatge Comercial i Noves Tecnologies al Comerç 2020, estarà obert des de demà dijous i fins al 4 d'agost. L'Ajuntament de Llíria destinarà 30.000 euros per a estes ajudes a les inversions de millores en els establiments de la localitat.

L'edil de Comerç, Joanma Miguel, ha assenyalat que, a més de per a les actuacions habituals que contribueixen a la modernització i promoció de les botigues, “els comerciants de Llíria també podran accedir a estes subvencions per a sufragar les noves necessitats que han sorgit per la crisi del coronavirus, com la instal·lació de mampares, adquisició d'equips de desinfecció o posada en marxa de mitjans electrònics per a les cartes dels restaurants, per exemple”.

El pla contempla diferents línies d'ajudes, amb una subvenció de fins al 40% de la inversió total. Entre altres es troben: adequació de la imatge de l'establiment i adquisició d'equips informàtics i dispositius electrònics (en tots dos casos amb una retribució màxima de 600 euros); adquisició de material nou, accions de comunicació i promoció de l'establiment o d'aliments tradicionals de Llíria (amb un límit de 500 €); obres de condicionament i reforma de locals (amb límit de 1.500 €); o la col·locació i substitució de rètols en façanes (fins a 300 €).

Les inversions han d'haver sigut realitzades entre l'1 de gener i el 31 de juliol de 2020. Les bases de la convocatòria estan disponibles en el tauler d'anuncis de la web municipal.

Pujar