26 de maig de 2020 26/5/20

L'Ajuntament de Llíria convoca el pla d'ajudes al comerç local 2018

  L'Ajuntament de Llíria ha obert el termini de sol·licituds per a accedir al Pla d'Actualització de la Imatge Comercial i Noves Tecnologies al Comerç 2018.

  D'esta manera, "el consistori edetà col·labora en el finançament de les millores dels establiments per a potenciar el xicotet i mitjà comerç, i dinamitzar així la vida comercial de la ciutat i incrementar la competitivitat del sector", hi ha assenyalat el regidor de Comerç, Paco García.

  El termini per a presentar les sol·licituds estarà obert fins al 16 de juliol. Les instàncies, junt amb la documentació preceptiva, es presentaran telemàticament o en l'Oficina d'Atenció Ciutadana. Les persones jurídiques només podran presentar la seua documentació a través de la Seu Electrònica de l'Ajuntament de Llíria.

  Este pla inclou diferents línies d'ajudes que podran suposar fins a un 40% de la inversió total: adequació de la imatge de l'establiment i adquisició d'equips informàtics i dispositius electrònics (en ambdós casos amb una retribució màxima de 600 euros); adquisició de material nou, accions de comunicació i promoció de l'establiment o d'aliments tradicionals de Llíria (amb un límit de 500 €); obres de condicionament i reforma de locals (amb límit d'1.500 €); col·locació i substitució de rètols en fatxades (fins a 300 €); actuacions per a aconseguir el distintiu Green Commerce (amb una subvenció de fins a 400 €); i ajudes de fins a 100 euros per a cobrir amb els gastos de la quota de participació en fires de Llíria, com "A mos redó".

  Estes ajudes econòmiques estan dirigides a fomentar la implantació, la modernització i la innovació de les microempreses i xicotetes empreses comercials ubicades al terme municipal.

  Les bases de la convocatòria estan disponibles en la web municipal.

  Pujar