elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de Llíria contractarà 34 persones a través dels programes EMPUJU i ECOVID

  • Treballaran en el consistori edetà durant 12 mesos

L'Ajuntament de Llíria contractarà, a través dels programes d'ocupació EMPUJU i ECOVID de Labora, un total de 34 persones que treballaran en el consistori edetà durant un període de 12 mesos. Esta iniciativa suposarà una inversió de més de 777.000 euros.

El programa EMPUJU permetrà la contractació de persones menors de 30 anys, que realitzaran labors vinculades a les següents especialitats: 1 advocat/a, 1 tècnic/a en arquitectura, 1 enginyer/a en construcció i obra civil, 1 treballador/a o assistent/a social, 1 tècnic/a en audiovisuals, 1 pedagog/a, 1 tècnic/a superior en informàtica de gestió, 1 guia de turisme, 1 agent forestal i 5 tècnics/as administratius/as.

El pla ECOVID, per part seua, incorporarà a persones majors de 30 anys, que contribuiran a cobrir necessitats sorgides per l'impacte de la pandèmia del COVID-19. Les ocupacions demandades ascendeixen a 7 places de conserge i 13 de peó de neteja.

Les persones interessades hauran d'estar inscrites, abans del 25 d'octubre, en l'oficina Labora, amb el codi corresponent per a cadascuna de les places d'ocupació oferides, tant per al programa EMPUJU com per al ECOVID. Per al pla EMPUJU, a més, serà també imprescindible estar registrat en el Sistema de Garantia Juvenil.

L'edil de Foment Econòmic, Paco Gorrea, ha destacat que, “de nou, amb el suport de Labora podem posar en marxa este tipus d'iniciatives en el municipi i ara amb una inversió que s'ha quintuplicat respecte a l'any passat”. “És necessari que des de l'administració fomentem la inserció laboral de les persones desocupades i l'ocupació juvenil, en un context econòmic i social encara minvat per les conseqüències de la pandèmia del COVID-19”.

Pujar