28 de gener de 2020 28/1/20

L'Ajuntament de Llíria amplia el Cementeri Municipal

L'Ajuntament de Llíria amplia el Cementeri Municipal - (foto 1)

  L'Ajuntament de Llíria està duent a terme les obres d'ampliació del Cementeri Municipal, que permetran disposar de dos nous blocs de nínxols i la urbanització una nova zona, amb un pressupost total de 165.589,57 euros.

  Els treballs se centren en la urbanització de l'espai enjardinat situat entre els carrers de la Mare de Déu, Bon Pastor i la de la Sang. Una vegada completada l'actuació, s'obtindran quatre zones per a albergar nínxols i, a més, es procedirà a la construcció de rampes per a salvar els desnivells existents, seguint la normativa d'accessibilitat.

  Segons el regidor d'Obres i Serveis, Francesc Fombuena, amb esta obra “es pretén dotar al Cementeri Municipal d'una superfície adequada perquè, en un curt-mitjà termini de temps, es dispose d'espai suficient per a la construcció de nínxols”.

  A més, els treballs resoldran els problemes generats pels arbres de grans dimensions que ocupaven la zona enjardinada, que, al llarg dels últims anys, havien danyat el paviment i les instal·lacions subterrànies d'aigua potable i evacuació d'aigües.

  Pel que fa a l'ampliació, esta se centra en el quadrant superior de l'espai que encara queda sense urbanitzar i que permetrà la construcció de set pastilles més per a albergar futurs nínxols.

  Pujar